Acum ai livrare gratuită la orice comandă peste 500 de lei, rate cu 0% dobândă și 101 NOPȚI DE TEST. DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT PRIMEȘTI TOȚI BANII ÎNAPOI!

Modalitati de livrare

livrare la domiciliu

Informații despre livrare

  1. LIVRARE PRIN CURIER, LA DOMICILIU

Produsele comandate vor fi livrate prin curier. Colaborăm cu Sameday și cu Fan Curier.

Puteți alege serviciul preferat de curierat alegând între opțiunile afișate în procesul de plasare a comenzii pe site. 

În funcție de ofertele noastre comerciale valabile în momentul respectiv, taxa de livrare poate fi:

  • Calculată de firma de curierat în funcție de destinația și greutatea produsului și prezentată distinct în pagina de checkout după introducerea adresei complete de livrare. Estimativ, poate fi între 30 Ron pentru local si 120 de Ron pentru distanțe mai îndepărtate.
  • Sumă fixă, afișată distinct în pagina de checkout, indiferent de destinația aleasă sau produsul achiziționat. Estimativ 30 Ron
  • Zero, atunci când ofertele noastre comerciale includ și costul transportului

Curierul vă va anunța telefonic ziua și ora livrării. Plata se poate face online cu cardul. Curierul nu este angajat Intransigent Solutions și nu are dreptul să desigileze coletul.

Livrarea produselor către consumator se va face între 3 si 7 zile lucrătoare de la încheierea contractului (maxim 7 zile pentru saltele/topperere cu dimensiuni de 80 cm si de 120 cm din cauza faptului că aceste dimensiuni sunt mai rar utilizate iar stocul de materii prime necesare realizării lor poate să nu fie mereu disponibil) . Aceste condiții nu se aplică produselor cumpărate direct din magazinele EVRIK.

  1. LIVRARE PRIN CURIER LA ALTE PUNCTE DE RIDICARE

Pentru acest tip de livrare, comandați produsul online și alegeți ca modalitate de livrare ridicarea din punct de livrare. Comanda va fi livrată în incinta unui magazin/loker partener Pay Point Fan Courier/Sameday.

Acest tip de livrare este disponibil numai pentru comenzile achitate online cu cardul.

Livrarea produselor în punctele de ridicare se va face între 3 si 7 zile lucrătoare de la încheierea contractului (maxim 7 zile pentru saltele/topperere cu dimensiuni de 80 cm si de 120 cm din cauza faptului că aceste dimensiuni sunt mai rar utilizate iar stocul de materii prime necesare realizării lor poate să nu fie mereu disponibil)

Ridicarea coletului/ coletelor se va face în maxim 7 zile calendaristice de la data primirii SMS-ului cu codul PIN prin care sunteți informat că a ajuns coletul în punctul de ridicare Fan Courier/Sameday. Este suficient să comunicați codul PIN pentru a putea ridica coletul, nefiind necesară prezentarea vreunui act de identitate.

Punctele de ridicare Fan Courier/Sameday au program de luni până vineri în intervalul orar 9:00 – 17:00. Compania de curierat  poate decide extinderea sau limitarea programului anumitor puncte de ridicare. Intervalul de livrare poate varia în funcție de programul specific al companiei de curierat și nu poate fi controlat în mod direct de către echipa Intransigent Solutions SRL.

Vă informam că, dacă decideți să utilizați această metodă de livrare, comanda trebuie să respecte următoarele condiții ale companiei de curierat Fan Courier/Sameday:

    Dimensiunile maxime acceptate ale coletului sunt 60x90x60cm

    Greutatea maximă a coletului trebuie să fie 10 kg

În funcție de ofertele noastre comerciale valabile în momentul respectiv, taxa de livrare poate fi:

  • Calculată de firma de curierat în funcție de locția punctului fix și greutatea produsului și prezentată distinct în pagina de checkout după alegerea punctului de livrare. Estimativ, poate fi între 30 Ron pentru local si 120 de Ron pentru distanțe mai îndepărtate.
  • Sumă fixă, afișată distinct în pagina de checkout, indiferent de destinația aleasă sau produsul achiziționat. Estimativ, 30 Ron
  • Zero, atunci când ofertele noastre comerciale includ și costul transportului

Pentru anumite produse sau peste anumite valori ale coșului de cumparături, costul transportului poate fi suportat de Intransigent Solutions, iar acest aspect va fi prezentat distinct pe site.                                            

În momentul preluării coletului de către firma de curierat, veți primi prin email informarea ridicării produsului precum și numarul de AWB pentru a putea urmări statusul expedierii.

easyboxsameday
eazyboxfancurier
Scroll to Top