Acum ai livrare gratuită la orice comandă peste 500 de lei, rate cu 0% dobândă și 101 NOPȚI DE TEST. DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT PRIMEȘTI TOȚI BANII ÎNAPOI!

Ai 101 nopți să te convingi că un somn odihnitor îți poate schimba viața

Te-ai săturat să te trezești obosit, iritat și cu dureri de tot felul?
Te-ai săturat să îți pierzi nopțile pe o saltea veche, incomodă și nesănătoasă?
Te-ai săturat să cheltui bani pe produse care nu îți oferă ceea ce îți promit?
101 nopți

Ai nevoie de o saltea de la Evrik, lider în domeniul somnului de calitate. Evrik îți oferă saltele de ultimă generație, fabricate din materiale de calitate, care se adaptează perfect formei și greutății corpului tău, oferindu-ți confort și suport optim.

Evrik îți garantează că vei avea un somn mai odihnitor, mai profund și mai sănătos, indiferent de poziția ta preferată de dormit. Fie că îți place să dormi pe spate, pe burtă sau pe o parte, salteaua Evrik îți va asigura o aliniere corectă a coloanei vertebrale, o distribuție uniformă a presiunii și o temperatură plăcută.

Și pentru că noi știm că organismul are nevoie de 21-30 de nopți pentru a ne obișnui cu o saltea nouă iar alegerea unei saltele nu este ușoară, îți oferim o ofertă unică: 101 nopți de încercare, fără costuri suplimentare. Astfel, poți să testezi salteaua Evrik în confortul casei tale, fără să te grăbești sau să te simți presat. Dacă nu ești mulțumit de salteaua ta, o poți returna gratuit și îți vom returna banii integral.

Nu mai aștepta, profită acum de oferta Evrik și comandă salteaua visurilor tale. Intră pe site-ul nostru, alege modelul și dimensiunea dorită și plasează comanda. Livrarea este rapidă și gratuită, iar montarea este simplă și ușoară. În plus, beneficiezi de o garanție de 6 ani și de un serviciu de asistență de excepție.

Evrik, salteaua care îți schimbă viața. Comandă acum și convinge-te !

Scroll to Top